Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2013 11:54 - Светът отива към финансов тоталитаризъм!
Автор: nmishev Категория: Политика   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
0



      Последните години, в които изпаднахаме в състояние на финансов колапс, а и факти от историята идва да ни покаже че светът отива към едно състояние на финансово заробване от финансовите групировки. Според мнозина трезво мислещи начело на тази безбожна върхушка са еврейски фамилии и личности, които с техния финансов и интелектуален респект здраво ни държат на къса верижка. Дръзналите да ни информират обикновено завършват живота си не до старини. Но така или иначе ние вече сме информирани и на просветените в това голямо съзакалятие ни остава да им противодействаме. Интернет и социалните мрежи са възможност, защото ние не разполагаме с техните подведомствени силови институции като банките, армиите, полицейските и разузнавателните управления. Опитайте се да изгледате филма "Вътрешна афера" и ще разберете че тази криза е била подготвена още от времето на американския президент Роналд Рейгън. Децентрализацията на финансовите пазари беше истинска катастрофа, за която експерти икономисти на високо ниво предупреждаваха много години преди кораба да потъне. Той потъна, потънаха парите и мечтите на милионите по света, а една малка група хора започна да вършее като Смъртта с нейната коса. Роди се Антихриста, отгледа си и чадата свои. Веднага се преразпределиха пазарите, конкуренцията отиде по дяволите, работните заплати намаляха, безработицата се увеличи, а цените на храните и горивата достигнаха до рекордно ниво.

      В изстрадалата ни Родина цените на имотите ни чувствително паднаха. Безработицата е рекордна и е трудно да си намериш работа, дори и в столицата. Сега ние сме собственици на евтини имоти. Съдии-изпълнители ходят като комисари и ни запорират сметки, изкарват имоти на публична продан. Банките продължават да ни заробват с кредити и еднолични условия. Пази Боже да ти се наложи да изтеглиш кредит! И майчиното ти мляко ще ти вземат. Цените на храните спекулативно отиват нагоре. Мнозинството от работещите работят за да погасяват сметки или дългове. Поради бедността си сме и нискоквалифицирани или неграмотни, та това ни възпира да отидем да работим навън за да печелим повече пари. Колко от нас могат да се похвалят че са млади, високообразовани и знаят един, два или повече езици, за да могат да навън да работят достойна работа. Това е един ужасен хомот, който ние робски влачим. Е, нашите евро братя в Германия, Австрия и др. страни преуспяват, но за сметка на кого. Още преди 23 години ни изпратиха "експерти", които ни помогнаха да съсипем каквото можеше: стопанство, образование, армия, народ, история...Наши службогонци го направиха, продължават и да го правят. Планът "Ран-Ът" беше нещо като "Ръководство за съсипване на България".

   Така че света отива към глобално заробване на същите тези конспиративни структури. За близкото бъдеще съм песимист за България. Но понеже има някаква божествена закрила, която ни пази от изчезване, то аз смятам че рано или късно ще се посъвземем и ще се надигнем срещу този страшен гнет.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nmishev
Категория: Политика
Прочетен: 76859
Постинги: 16
Коментари: 60
Гласове: 77
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930